Je kent natuurlijk die situaties wel. Je baas vraagt je snel een bosje bloemen te sturen naar een zieke collega, of je wilt iemand verrassen,maar om iets te kopen moet je de deur weer uit en het regent. De Online Bloemenservices hieronder zijn de nederlandse top bloemenleveranciers, alleen dan online. Deze jongens kan je gerust een bosje bloemen laten versturen (zoals een bosje rozen of narcissen) want ze hebben inmiddels bewezen dat ze nakomen wat ze beloven. allemaal met een iets andere keuze of extra mogelijkheden. Bloemetje Sturen? Kijk maar eens rond. Succes!

 

 • nl: Boeketten worden binnen 24 uur persoonlijk bezorgd in heel Nederland, voor 13.00 bloemen bestellen en je bestelling wordt zelfs dezelfde dag nog geleverd. Uniek is de 5 dagen vaasgarantie, boeketten uitkiezen kan eenvoudig op thema of op kleur.
 • nl: De business bloemist! Altijd veiling-verse bloemen, lid van Fleurop en business bloemisten nederland. Hier kan je dus niet alleen terecht voor het laten bezorgen van een boeket maar ook voor het decoreren van je zakelijke evenement.
 • nl: de beste en meest complete vergelijker van verschillende bloemisten in Nederland. Je vind eenvoudig en snel een speciaalzaak waar jij een mooi boeket kan bestellen.
 • nl: Natuurlijk! de allereerste.. met 90 jaar ervaring in bloemen. Eenvoudig zoeken op bloemsoort, kleur of zelfs losse bloemen bestellen. Fleurop heeft een enorm netwerk en heeft eveneens een 7 dagen bloemen garantie.
 • net: Naast het bezorgen van bloemen (voor 11.00 uur besteld = dezelfde dag bezorgd) verzorgt bloemen.net ook het laten bezorgen van ballonnen, champagne en parfum.
 • nl: Voor 13.00 besteld = vandaag nog bezorgd! Iedereen houdt van bloemen toch?
 • nl: in binnen- en buitenland bloemen bezorgen.

 

Waarom een bloemen cadeau?

Waarom dan bloemen? Bloemen zijn natuurlijk al sinds jaar en dag de gift als het gaat om het tonen van medeleven, het verklaren van de liefde, een verrassing, een bedankje, een felicitatie of een waardering. Eigenlijk is er geen enkel cadeau zo universeel als een bosje bloemen. Natuurlijk is ook niets zo leuk om in een bloemenwinkel zelf je boeket samen te laten stellen, echter soms komt het er gewoon niet van omdat je er geen tijd voor hebt of omdat het je ‘s avonds om 11 uur te binnen schiet. Snuffel hier maar eens lekker rond, we zullen allerlei leuke tips over het verzenden van bloemen blijven plaatsen.

 

Waarom online bloemen bezorgen?

Waarom online bloemen bezorgen? hier een lijstje met de voordelen

 

 1. Het scheelt je tijd. je moet anders namelijk de deur uit in weer in wind, de auto parkeren is tegenwoordig ook niet gratis. Vervolgens kom je in een bloemenwinkel, en dat is hartstikke gezellig hoor, begrijp me niet verkeerd, maar toch sta je weer in de rij.
 2. Ruime keuze. Bloemen bezorgen via een online bloemenwinkel heeft tevens als voordeel dat je een ruime keuze hebt en eenvoudig bijvoorbeeld op kleur (zoals blauwe of paarse bloemen) of budget kan selecteren.
 3. Niet duur. Je denkt natuurlijk dat online verzenden aan de prijs is. Nou ga maar eens in een echte bloemenwinkel kijken en vergelijk de prijzen maar eens. Reken dan ook je parkeerkosten mee en de tijd die je er in steekt. Als je bij een bloemenwinkel je bosje laat afleveren kost dit trouwens ook een paar euro, dus uiteindelijk is online bloemen verzenden niet duurder dan de gewone bloemenwinkel.
 4. Altijd open. Bloemen bezorgen doen ze natuurlijk overdag, maar bloemen bestellen wil je doen wanneer je wilt, dus ook ‘s avonds om 23.00 uur als je lekker op de bank zit.
 5. Kadootjes mee bestellen. De meeste online bloemenwinkels kunnen naast het bloemen versturen ook diverse leuke kado’s meeleveren, denk aan champagne of kaviaar. Natuurlijk altijd leuk aangezien je toch het bosje verstuurde voor een feestelijke gelegenheid!