Mensen vinden het soms lastig om hun huis op een gezellige manier in te richtten. Maar gelukkig hoeft u dat niet helemaal alleen te doen. Wij hebben altijd een paar tips en trucjes die u kunnen helpen bij het inrichtten van uw houten huis. Een kleine ruimte verreist natuurlijk extra aandacht en liefde om dit een warme en gezellige ruimte te maken. Om het wiel niet voor een 2e keer uit te vinden vertellen wij u een paar tips die u mee kunt nemen tijdens het inrichtten van uw eigen houten huis.

 

Kleuren en texturen

In een kleine ruimten worden de kleinste dingen erg belangrijk, denk hierbij aan kleur combinaties maar ook aan verschillende texturen en vormen in uw ruimte. Kies dan ook meubels met warme kleuren en kussens met interessante kleuren en texturen om dit aan te vullen. Als u uw meubels in een saaie tint aanschaft zal uw ruimte nooit warmte en gezelligheid uitstralen. Het is daarom belangrijk om advies te vragen in de winkel omdat die vaak kleuren aanwijzen waar u zelf niet bij na gedacht hebt. De verschillende kleuren en texturen zorgen voor een bepaald gevoel als u de ruimte binnenkomt. Dit gevoel is natuurlijk ideaal als u gasten krijgt of na een lange werk dag thuis lekker tot rust wilt komen.

 

Decoraties en accessoires

Om een kleine ruimte gezellig te maken moet u letten op de kleinste dingetjes het is hierom ook belangrijk om kleine voorwerpen te plaatsen in de ruimte die een net wat andere tint of gevoel geven aan uw ruimte. Denk hierbij aan vaasjes of een bloemetje. Maar ook een schilderijtje of een foto lijstje doet al veel in uw interieur. Sterker nog, dit zijn vaak de eye catchers die mensen opvallen. Je hoort vaak dat de kleine dingen het grootste impact hebben en dat geld ook voor het inrichtten van uw houten huis. Daarnaast bieden onzen specialisten vaak hulp, als wij een houten huis bouwen bieden wij ook altijd hulp met het inrichtten doormiddel van tips en tricks.

 

Openhaard en persoonlijke touch

Als u een warme woonkamer wilt is een openhaard of kachel altijd een goede keus. Dit geeft niet alleen letterlijk warmte maar ook figuurlijk, je gaat lekker met vrienden of familie rondom de kachel zitten met een kopje thee of koffie. Praat lekker weg met een koekje en lacht het af met een flauw grapje. Een kachel dient vaak als verzamel plek, een plek om lekker met zijn alle te zitten en gewoon te genieten van het moment. Naast een kachel is het ook belangrijk uw eigen persoonlijke touch te verwerken in uw houten huis. Denk hierbij een foto’s maar ook aan eigen gemaakte kunstwerkjes of quotes. Schilderijtjes en alles dat jouw naam of persoonlijkheid uit schreeuwt. Een vanzelfsprekend voorwerp waarbij vrienden en familie gelijk denken aan een specifiek moment met jou of over jou. Een moment dat nooit vergeten zou worden. Dit vult de ruimte met meer warmte als de andere tips.